2013. november 14., csütörtök

Patchwork játszótér cementlapokkal Szentendrén

Patchwork cementlapokból

Patchwork kirakó - Nagyokat és kicsiket egyaránt vonz

A színes és mintás cementlapok felhasználására jellemző egy egyedi lerakási mód, a patchwork. Első hangzásra a patchwork-ről a foltvarrás juthat az eszünkbe, és nem is állunk messze az igazságtól, hiszen ott is többszínű anyagdarabkák összeillesztésével készül el a végleges mű. Burkolatok esetén is az általunk kiválogatott modern és akár száz éves minták kirakásával egyszeri és megismételhetetlen mintákat alakíthatunk ki. Éljük át újra a játszva alkotás örömét úgy, mint gyermekkorunkban. Legyünk kreatívak, merjük kihozni magunkból a bennünk szunnyadó homo ludenst. Vásárlóink gyakran időről és gondokról megfeledkezve gyermeki lázas örömmel válogatnak a sok egyszínű és mintás cementlap és mozaiklap között.
Az végleges ám folyton bővíthető dizájnnak ők a megalkotói, így méltán lehetnek büszkék az általuk létrehozott egyedi kompozícióra. Az AC Design-nál lehetőség van arra, hogy megismerkedjünk ezekkel a kreatív cement építőelemekkel és átéljük a testet-lelket felüdítő kikapcsolódást. Célunk, hogy a látogatóink a játékos élményen túl felfedezzék ezekben a lapokban a múlt szépségét, és a jelen lehetőségeit. Jöjjön el, hozza el a gyerekeket, vagy az unokákat és jól fogják magukat érezni nálunk!


Patchwork minta burkolat
Folyamatosan változó több 10.000 db-os patchwork raktárkészletünk a biztos háttere a változatos, egyedi kompozícióknak. 2-féle járólapból lehet elkészíteni saját kompozíciónkat: cementlapokból, valamint kőőrleményes mozaiklapokból. Válogasson a raktárkészleten lévő 2 méretű, 19 egyszínű cementlapunkból. Várjuk Szentendrén az alkotók és a művészek városában!

Inspirációk a patchwork kirakásához és felhasználási lehetőségekhez

Patchwork falburkolat cementlapból
Konyhabútor patchwork színes burkolattal
Egyedi burkolat színes cementlapokkal
Cementlap felhasználás patchwork mintázattal
Egyszínű és mintás cementlap patchwokrszerűen
Fürdőszobai falburkolat cementlapból
Modern és klasszikus mintás burkolat
Patchwork burkolat étterem padlóján
Patchwork csak egyszínű lapokból
Amikor csak egyszínű lapokkal játszunk...
Színes burkolat egyedi elképzelés alapján
Teljes falfelület patchwork mintával

Hívjon minket bizalommal, állunk rendelzésére!

AC Design

A VIA Cementlapok kizárólagos magyarországi importőre
Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 10/a.
Telefon: +36-26-318-066, Mobil: +36-20-9577-682
Nyitva tartás: Hétfőtől- Csütörtökig: 10-18-ig - Péntek: 10-16-ig - Szombat: 10-14-ig

1 megjegyzés: