2013. november 13., szerda

Magas minőségű mintás és egyszínű német cementlapok érkeztek

VIA új gyártású német cementlapok érkeztek 

Ha unja már a hagyományos burkolatokat és valami egyedit és különlegeset szeretne, ismerje meg a cementlapokat és mozaiklapokat, melyeket most a készlet erejéig kedvezménnyel tud megvásárolni. Az AC Design alapítói számára a legfontosabb szempont mindig is az volt, hogy kizárólag tartós és jó minőségű termékeket árusítsanak. A régi, és a meglévő új gyártású mozaiklap választékukban új minták érkeznek melyeket a német VIA cég gyárt. A mozaiklapok egyedi és különleges mintázatú archaikus és modern motívumai valamint egyszínű lapjai egyaránt a megszokott és elnyűhetetlen német minőségben készülnek.

Ezek a - kerámiától eltérő - cement alapú burkolatok nem csak egy két évig lesznek otthonunk vagy teraszunk díszei, nem csak egyszerű színes, múló dekorációs kellékek, hanem bizony egy emberöltőn át együtt élnek majd velünk. Teljes körű garanciát vállalnak a náluk vásárolt járólapokra és komplett szaktanácsadást adnak a telephelyükre kivitt, más forrásból beszerzett cementlapokról, beleértve a szakszerű bevizsgálását is. Régóta tartó jó kapcsolatuknak köszönhetően a német VIA céggel már sok esetben közösen megtervezett cementlapokat gyártottak saját elképzelések és privát megrendelések alapján.

VIA mozaiklapok enteriőrben







Ismerje meg cementlapjainkat!

Nagy termékválaszték raktárról, állandó 19 féle színválaszték egyszínű cementlapokból két féle méretben is: 20 cm x 20 cm x 1,8 cm vastagsággal és 10 cm x 10 cm x 1,3 cm vastagsággal. Többféle méret és forma választék a mintás lapokból. Négyszögletű lapok különböző méretben: 20 cm x 20 cm, 17 cm x 17 cm, 15 cm x 15 cm.
 





























Egyszínű VIA Cementlapok
Egyszínű cementlapok 20cm x 20cm x 1,8cm és 10cm x 10cm x 1,3cm méretben. Használhatók falburkolatként, és járólapként egyaránt. A kis méretűek elsősorban kis alapterületek burkolását könnyítik meg. Gyakori felhasználásuk konyhákban a munkapult fölötti falfelületen. Itt alkalmazhatjuk őket patchwork stílusban is, ami színes, vidám hangulatot kölcsönöz a konyhának. Gyártásban lévő mennyiség kisméretűekből összesen: 100m2.  Gyártásban lévő mennyiség nagyméretűekből összesen: 200m2.
Ha szeretnéd az összes új úton lévő VIA mintát látni kattints ide

AC Design

A VIA Cementlapok kizárólagos magyarországi importőre 
Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 10/a.
Telefon: +36-26-318-066, Mobil: +36-20-9577-682
Nyitva tartás: Hétfőtől- Csütörtökig: 10-18-ig - Péntek: 10-16-ig - Szombat: 10-14-ig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése